BIG FIV5 & Partners op event

Over Big Five

Het creatieve evenementen- en organisatiebureau.

Wij maken datgene wat jullie willen vertellen onvergetelijk.

 

Productlanceringen, zakelijke meetings, live shows, bedrijfsfeesten, award shows, ludieke (marketing) stunts en meer. Het is wat wij elke dag weer met de grootste zorg en details tot stand kunnen en mogen brengen.

 

Compleet van A tot Z of in samenwerking als generator en supporter!

 

Samen met de meest betrouwbare partners werken wij altijd binnen het gestelde budget en zorgen wij samen voor onvergetelijke momenten.

 

Laat ons ook jouw persoonlijke partner met daadkracht zijn, dan zorgen wij voor de creatieve invalshoeken met mooie innovaties én de juiste dosis humor.

Door de jaren heen

Productions

In september 2006 starte Jaap BIG FIV5 Productions. Een technisch productiebureau. Met direct al mooie producties en freelance werk voor onder andere Canon in Rusland.

2006

Eventmanagement

Van alleen technische productie was geen spraken meer. Het bedenken van concepten en de volledige organisatie wordt de nieuwe basis.

2010

Live . Communication . Events

Ons eerste event in de Werkspoorkathedraal is aanstaande en de opdrachtgevers kring wordt alsmaar groter. Nieuwe kansen worden met veel plezier aangepakt.

2017

Together We Create

Na een buitengewone periode van onzekerheid in de gehele branche pakken we de draad op met een nieuwe visie. Together We Create. Samen met een waanzinnig team van partners maken wij dat gene wat jij wil vertellen onvergetelijk.

2022

hey you!

Let's create
something together.

hey you!